Sjamanistische ceremonies

"Love requiers no words, it is the universal language from our heart."  The Third Testament-Spirit of Truth

Sisterhood en vrouwencirkels

Vrouwen verenigd in spirituele cirkels ontwaken de wijsheid in elkaars geest. 

Bij een Sisterhood komen vrouwen samen om elkaar te ondersteunen.  

Vanuit kwetsbaarheid kan jij de kracht vinden die jij weer in de wereld kan zetten.  

Een vrouwencirkel is in wezen een veilige ruimte waar vrouwen van alle leeftijden hun levensverhalen kunnen komen delen, hun volledige scala aan emoties kunnen uiten, het 'goddelijke vrouwelijke' kunnen omarmen - niet zozeer met betrekking tot geslacht als wel met een aangeboren pool van wijsheid en spirituele energie - stel positieve bedoelingen vast en gebruik de collectieve kracht van een groep gelijkgestemde individuen die zijn afgestemd op hun behoefte aan verbinding en, in sommige gevallen, aan genezing. 

Activiteiten tijdens een vrouwencirkel kunnen alles omvatten, van geleide meditatie en klankheling tot rituelen die de cycli van de maan observeren.  Rituelen met de elementen vuur, lucht, aarde en water verbinden ons opnieuw met onze natuur.

De cirkel bekrachtigt je als vrouw in deze wereld ongeacht in wat voor een situatie je bent.  Het verdiept je vrouw-zijn.

We mogen onszelf voelen en die vrouwelijke kracht ervaren die elke vrouw in zich heeft. 

Omdat er één ding sterker is dan magie: zusterschap.            Een zuster is een geschenk voor het hart. Een vriend van de geest. Een gouden draad naar de zin van het leven. Deel uitmaken van een zusterschap betekent dat je nooit alleen bent.  Als vrouwen elkaar steunen, gebeuren er ongelooflijke dingen.  Als je een levensreis maakt, is het goed om de hand van een zus te hebben om je aan vast te houden. 

We danken onze schepper en onze moeder aarde voor alles wat we gekregen hebben, in alle dankbaarheid, nederigheid en dienstbaarheid.


"While the truth of who and what we really are is unlimately indesrebable, the best way to say it is that we are life itself."

Don Jose Ruiz

Ceremonies

Het ontwikkelen van een nieuwe relatie met tabak. 

Tabak is een van de sterkste geneeskrachtige medicijnen, veel gebruikt bij de inheemse stammen van Amerika.  Maar het inademen van de rook van tabak is niet echt een deel van de inheemse tradities.  Ze drinken het sap als zuivering van de geneeskunde, het sap snorren, het inblazen,  rook pijp of sigaren van mapacho en makuchi om te gebruiken voor bescherming, vrede van de geest, aarding, om te bidden en te offeren aan de vier winden, de versterking van je intentie en je intuïtie, de genezing van de geest en de ziel en om het bewustzijn te verhogen. 


Maak ruimte voor diepe genezing door de verbinding met de natuur terwijl je Grootmoeders genezing verwelkomt in je bewustzijn, lichaam en ziel. Grootmoeder alkaliseert ons lichaam, brengt helderheid, heft de sluier op zodat we verder kunnen kijken dan onze geprogrammeerde waarneming, en brengt hartverbinding en genezing door vele rijken.
Als je de oproep voelt / hoort en graag meer informatie wenst, voel je welkom om mij te contacteren.

We zijn allemaal met elkaar verbonden, de draden weven we samen. We delen deze prachtige reis van de ziel, van hart tot hart.

Veel liefde voor jullie, zusters en broeders!

"The shaman is a self-realized person. She discovers the ways of Spirit through her inner awakening."
Alberto Villoldo

Mijn pad

De rol van de sjamaan is om als een ziener, spirituele dokter en ceremoniemeester toegang te krijgen tot kennis en wijsheid.

Je volgt het pad van de oude tradities, het pad van je intuïtie en je zielenbestemming.

De sjamanistische reis begint als er iets verandert in je bewustzijn en als je ernaar verlangt om je innerlijke ik, ontbrekende stukjes van je ziel, je voorouders, heling, verloren kracht of je krachtdieren te ontdekken. Je herstelt je evenwicht, je wordt weer heel en je helpt anderen om te helen.

Directe openbaring gaat niet over de gewoonten van een bepaald volk of een bepaalde tijd. Het gaat over je eigen ervaring in jouw eigen tijd en plaats. Het kan niet worden toegeëigend .

Het gaat over je relatie met het helpen van de spirits, de spirits van de plaats waar je bent en de relatie met je eigen innerlijke goddelijkheid, hier en nu.  Al die directe spirituele relaties kunnen verzorgd worden om jezelf te dienen, anderen en de gemeenschap. We kunnen geleid worden op onze weg door te leren van andere mensen (docenten, mentoren, voorouders, enz.), maar het sjamanistische onderwijs komt vooral uit de geestelijke wereld en de natuur.

Je ervaart hoe je verbonden bent met alles en iedereen.      Hoe iedereen een spiegel is van jou.

Klik op de vlindersjamane voor de link naar You Tube.