Mindfulness

Aandachtstraining en dieper zakken in je lichaam

Heal yourself, find yourself, know yourself, see yourself, love youself, be yourself, respect yourself.

  • Aandacht hebben, gewaar zijn, bewust, van moment tot moment, zonder oordeel.
  • Jezelf aanvaarden wie je bent, hier en nu.
  • Efficiënt omgaan met de dag-tot-dag stress.
  • Leer om te gaan met zoveel gedachten, zorgen en emoties zoals angst, verdriet en woede.
  • Goed voor jezelf zorgen. Leer je ademhaling kennen, waardoor je minder wordt beheerst door negatieve gedachten.
  • Met andere ogen naar hetzelfde kijken. 
  • Dankbaar zijn.
  • Kom meer in contact met jezelf en hierdoor met anderen. 
  • Leren oprecht ja en nee zeggen.
  • Kies bewust voor je hartstem in plaats van voor je harde stem.

Kort samengevat: minder stress en meer rust in je dagelijkse leven!

Deze basistraining is geschikt voor iedereen.

In deze 8 weken durende trainingsprogramma, zal ik u helpen om een ​​set van mindfulness vaardigheden te integreren in je dagelijks leven. Stap-voor-stap, op basis van tal van praktische oefeningen en ondersteund door een uitgebreide handleiding en audio downloads.

Een training Mindfulness bestaat uit 8 lessen van 2.45 uur.  Dit pakket vergt van elke deelnemer ook inzet buiten de cursus.  Dagelijks een half uur oefenen is de boodschap!  Tijdens de les wordt vooral geluisterd, geoefend en ervaringen over de gedane oefeningen uitgewisseld.        De trainingsgroep bestaat uit ongeveer 15 personen.

Die 2 maanden gaan we dagelijks tijd nemen om onszelf te verdiepen, het denken en doen los te laten en een nieuwe kans te geven en plaats te maken voor zijn en voelen.

LOCATIE: Gent, Antwerpen, Kortrijk, Brugge, Ieper 

MEER INFO: Bekijk mijn Facebook-event pagina Aajaa

PRIJS: € 300

MET NIEUWSGIERIGHEID EN OPENHEID, JEZELF TIJD EN RUIMTE GEVEN OM KWALITEIT TE BRENGEN IN JE LEVEN.

ALS JE JEZELF TOESTAAT OM JEZELF TE OPENEN VOOR NIEUWE MOGELIJKHEDEN DIE U MISSCHIEN IETS NIEUWS OVER JEZELF LATEN ONTDEKKEN, KRIJG JE EEN DUIDELIJKER BEELD OVER JE VOLGENDE STAPPEN, EN VOEL JE JE MEER BEREID OM DE VOLGENDE FASE VAN UW REIS TE ONDERNEMEN.

Referenties

Ik gaf de voorbije jaren mindfulness training bij de CM Kortijk, CM Izegem, Hogeschool Vives te Kortrijk, GO! atheneum Mariakerke, Bijzonder Jeugdzorg Ieper en 2 daagse mindfulness training in Stekene en Aalst.  Ik werkte als mindfulness trainer bij IAM.

Ik heb mijn certificaat als mindfulness trainer, dus erkend, waardoor de deelnemers recht hebben op een teruggave van het ziekenfonds.

Klik op de irissen voor de link naar You Tube

In een hele korte notendop de inhoud van een 8 weken mindfulness training:
Aandacht voor de adem, het lichaam, aangename momenten, je grenzen, onaangename momenten, innerlijke stilte, stress, je gedachten, je gevoelens, je interpretaties, je communicatie, je leven, je heartfulness 🙏❤️ 

Mindfulness training info deel 2

"You can't stop the waves but you can learn how to surf."  Jon Kabat-Zinn

Mindfulness training in bedrijven

We hebben allemaal de ervaring en het gevoel van soms overweldigd te zijn op het werk. Misschien ben je overspoeld met projecten of heb je een gevoel van demotivatie om te voltooien met je opdrachten. 

Ons vermogen om gefocust te blijven, een flexibele geest te ontwikkelen en beter te leren omgaan met stress situaties zijn een aantal zaken die je leert tijdens een mindfulness training.

Het is niet ongewoon om mindfulness te beoefenen tijdens de middagpauze.  Wanneer de dingen hectisch voelen op het werk, die verband kunnen houden met strakke deadlines of andere gebeurtenissen in het leven, vraagt het maar enkele minuten om een korte meditatie, een ademruimte, te beoefenen.  Op die manier manier daalt je stressniveau en dit zorgt voor een optimale efficiëntie op het werk.