Massage

Your body's ability to heal is greater than anybody permitted you to believe.  Emily A. Francis

Ontspannende en deugddoende massage om helemaal tot rust en bezinning brengen.

Je wordt verwelkomd in een rustgevende ruimte waar de verschillende soorten massages worden uitgelegd en waar je terecht kunt met uw vragen en wensen en dit met een kopje thee.  Jouw lichaam wordt met de grootste zorg behandeld en dit in alle discretie met basisoliën en eventueel etherische oliën die uw huid en lichaam te goede komen.

Je wordt verwend in een sfeer van geurende etherische oliën en rustgevende muziek. Een massage heeft een diepe relaxerende werking.  Het is een ideale manier om stress los te laten en lichaam en geest in harmonie te brengen. Het is een hulpmiddel om de doorbloeding van de huid, de spieren en de gewrichten te ondersteunen en te stimuleren.

Massage is een van de meest verfijnde kunsten en het gaat niet alleen om deskundigheid. Het is meer een kwestie van liefde...


Duur: 1 u Bijdrage: 60€

Duur: 1,5 u Bijdrage: 75€


Massagetherapists listen with their hands and their hearts.

De voordelen van een massage

Massagetherapie is een behandelingsbenadering die in vraag en populariteit groeit.  Deze vorm van therapie omvat technieken om de bloedsomloop te verhogen, spanning te verminderen, stress te verminderen, angst te verlichten, slaap te verbeteren en ontspanning door het hele lichaam te bevorderen, evenals vele andere voordelen.   Als iemand gespannen is en behoefte heeft aan een bevrijding, kan massagetherapie mogelijk het ontdekken waard zijn.
Het is ontspannend.  Wanneer het lichaam gespannen is en onder stress staat, produceert het ongezonde niveaus van het bekende stresshormoon, cortisol, wat kan bijdragen aan gewichtstoename, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen en hoofdpijn. Van massagetherapie is aangetoond dat het de cortisolspiegel in het lichaam verlaagt. Hierdoor kan het lichaam in een herstelmodus gaan. 

Massagetherapie kan niet alleen helpen bij het verlichten van stress, maar regelmatige massagesessies gedurende een langere periode kunnen het energieniveau verhogen, pijn verminderen en individuen stimuleren op zowel fysiek als emotioneel niveau. Bovendien kunnen consistente massagesessies ook triggerbronnen voor angst, vijandigheid, spanning en depressie verminderen. Lagere bloeddrukniveaus kunnen op hun beurt ook het risico op een hartaanval, beroerte en / of nierfalen verminderen, evenals vele andere gezondheidsproblemen.

Het kan de houding helpen verbeteren.  Veel mensen ervaren rug-, nek- en spierpijn van verschillende bronnen.  

De belangrijkste oorzaak van deze pijn is echter het gevolg van een slechte houding. In feite is chronische rugpijn, de belangrijkste reden voor gemiste werkdagen en de op één na meest voorkomende oorzaak van invaliditeit, vaak het gevolg van een verkeerde of slechte houding tijdens het staan ​​en / of zitten. 

Het kan het immuunsysteem van het lichaam helpen versterken.  Regelmatige massagesessies bieden veel voordelen voor het menselijk lichaam. Het is een bekend feit dat mensen die veel stress ervaren kwetsbaarder zijn voor ziekte en letsel. Wanneer stress wordt gecombineerd met slaapstoornissen en slechte voeding, is de impact gericht op het immuunsysteem van het lichaam. Het vermogen om zichzelf van nature te beschermen tegen infecties, ziekteverwekkers en bacteriën wordt sterk verminderd. Sommigen vragen zich misschien af ​​hoe massagetherapie het immuunsysteem ten goede komt. Studies hebben aangetoond dat regelmatige massagesessies niet alleen helpen bij het verminderen van stress, maar ook de cytotoxische capaciteit van het immuunsysteem kan versterken en het vermogen van het lichaam om voeding te leveren, verbeteren.  Bovendien kan massagetherapie een geweldige aanvulling zijn op elk oefenprogramma.

Een massage is een weldaad  voor je lichaam en geest.

Referenties

Ik masseer al van jongs af heel graag.  Mijn vader zei dikwijls dat ik dit talent verder dien te ontwikkelen.  Vooral in de danswereld heb ik veel mensen gemasseerd.  Vorig jaar heb ik mijn certificaat behaald als massagetherapeute.  Ik wil mij graag verder ontwikkelen hierin.  Ik geef sinds enkele maanden massages bij mij thuis in de massagekamer.


Tekst hier invullen...