Agenda

Vul een subtitel in

"Doe wat jou het diepst gelukkig maakt en het universum zal deuren voor je openen waar enkel muren waren."  Joseph Cambell

                                  Hoe ondersteuning blijven geven tijdens een lockdown?

Corona-update januari 2021: Ik blijf beschikbaar voor therapie.

Jongeren, jongvolwassenen en volwassenen kunnen bij mij terecht voor individuele therapie, mindfulness, soundhealing en ademwerk. Ik zie therapie als iets waar ieder van ons op een bepaald moment in zijn of haar leven baat bij kan hebben. In ons alledaags leven is er niet altijd de kans of tijd om stil te staan bij wat moeilijk is, in therapie maken we hier ruimte voor. 

  • online therapie
  • therapie via videobellen of beeldbellen (zoals Skype, Zoom, video call e.a.)
  • therapie via telefoon
  • therapie via e-mail
  • therapie via chat


Mindfulness training Herselt voor 8 personen

Telkens op woensdagavond van 18u tot 20u45 van 29 september tot en met 24 november 2021 (behalve de woensdag van de herfstvakantie 20 oktober 2021) te Herselt.

Op een gestructureerde en ontspannen manier anders om leren gaan met stress, op een prachtige plek. Er is ook ruimte voor rust en buiten zijn.  Dus hoewel er wel les en interactie is, is de sfeer die van een retraite. 

Deze training is geschikt voor iedereen.
Bijdrage: 300€ .  Bij verschillende ziekenfondsen kun je een tegemoetkoming krijgen.

Inbegrepen: 8 sessies van 2u45, digitale syllabus, downloads van 26 meditaties + lekkere thee.

Wat breng je mee? Schrijfgerief, loszittende kleren, yogamatje (Week 2, 3 en 8) en eventueel een dekentje of kussentje.

INSCHRIJVEN: via mail naar info@aajaa.be + overschrijven op rekeningnummer BE67 9731 6983 2987 met vermelding MFTRAINING + NAAM (je inschrijving is pas definitief na betaling).


Soundhealing sessie Herselt

Telkens op woensdagavond van 19u00 tot 20.30u van 7 juli tot en met 1 september 2021 te Herselt.

Duur: 1,5 u 

Bijdrage: 30€ per sessie

De deelnemers liggen op een matje en krijgen een korte inleiding op de klankschalenmeditatie, meditatie, ademahalingsyoga en soundhealing.  Het beperkte aantal deelnemers laat toe dat ieder een korte persoonlijke behandeling krijgt met een klankschaal.

Wat breng je mee?  Loszittende kleren en eventueel een dekentje of kussentje.                                            INSCHRIJVEN: via mail naar info@aajaa.be + overschrijven op rekeningnummer BE67 9731 6983 2987 met vermelding SOUNDHEALING + NAAM (je inschrijving is pas definitief na betaling).